Handelsbetingelser

1. BESTILLING

Du kan købe dine varer hos Miniuniverset.dk på følgende måder:
1. Via Webshoppen
2. Via e-mail på info@miniuniverset.dk
4. Via telefon på +45 40 96 31 20. Du bestiller varer via web-shoppen ved at lægge varen i indkøbskurven og “gå til kassen”. Her skal du vælge betalings- og fragtmetode, indtaste personlige data, samt godkende alle handelsvilkår. Hvis du taster/vælger forkert på et tidspunkt, kan du altid trykke på Tilbage-knappen og rette det.

Alle aftaler indgås på dansk.

Alle bestillinger som skal sendes tillægges fragt på kr. 39,- og skal afhentes hos Bring Pakkeshop.. Bestillinger over kr. 499,- leveres med FRI FRAGT i Danmark. Vi har dog lige nu FRI FRAGT på alle ordrer.

Alle priser er dagspriser og inkl. 25 % moms, alle danske afgifter og told m.m.

Miniuniversets’ ordresystem sender dig en ordrebekræftelse pr. e-mail, der indeholder aftalen mellem Miniuniverset og dig. Den endelige prisaftale fremsendes med varerne som en faktura på købet.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Miniuniverset.dk – er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre. En aftale kan altid annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.

2. BETALING

Dankort / Visa /  MasterCard

Betaling kan enten ske med Dankort eller VISA/Dankort eller Mastercard kreditkort  og alle udenlandske kreditkort tillægges min. 1,50% i gebyr).

Ved betaling med Dankort eller kreditkort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en NET-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1200,-, når dit Dankort misbruges ved brug af PIN-koden.

De data du sender i forbindelse med køb betalt med dit VISA/Dankort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Miniuniverset ApS eller andre har mulighed for at læse disse data.

Beløbet trækkes først, når din ordre afsendes fra Miniuniverset ApS, og der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Læs i øvrigt mere om sikkerhed og adfærd på nettet her: http://www.forbrugersikkerhed.dk/

3. LEVERING

Varer leveres indenfor 1-3 arbejdsdage dog dag-til-dag levering for de fleste bestillingers vedkommende i Danmark.

Leveringstiden er regnet fra, vi har modtaget og bekræftet din bestilling.

Miniuniverset benytter hovedsageligt Bring, GLS og PostNord som fragtpartner i hele Norden.
Vi kan desværre ikke levere til døren til private, men til Pakkeshop.
Hvis du ønsker at få dine varer leveret til din arbejdsplads, kan det nemt lade sig gøre med PostNord Erhverv.

Alle bestillinger tillægges normalt et fragttillæg på kr. 59,- til Bring Pakkeshop, GLS Pakkeshop samt med PostNord. Bestillinger over kr. 499,- leveres med FRI FRAGT i Danmark.
Vi har dog lige nu FRI FRAGT på alle ordrer.

Vi opkræver ingen øvrige gebyrer eller andet i forbindelse med ekspedition af dine bestillinger.

Når din pakke(r) sendes med Bring, GLS eller PostNord kan du følge den fra afsendelse til levering ved blot at taste det oplyste pakkenummer på:
http://www.bring.dk eller http://www.gls.dk eller http://www.http://www.postnord.dk

4. FORTRYDELSESRET

DER ER 30 DAGES FORTRYDELSESRET (DOG KUN 14 DAGES I BRUGTAGNINGSRET) OG BYTTERET PÅ ALLE VARER, REGNET FRA DEN DAG DE MODTAGES. HVIS DU FORTRYDER KØBET, SKAL DU BLOT RETURNERE VAREN I VÆSENTLIGT SAMME STAND OG MÆNGDE, SOM DU MODTOG DEN I. BEMÆRK, AT DU IKKE MÅ TAGE VAREN I BRUG OG DEREFTER FORVENTE AT KUNNE RETURNERE DEN. DU HAR SOM REGEL LOV TIL AT UNDERSØGE VAREN, OG EVT. AFPRØVE DEN, SÅFREMT DET IKKE FORRINGER VARENS VÆRDI (VARENS EVENTUELLE SALGSEMBALLAGE ER EN DEL AF VÆRDIEN). DVS. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE, HVOR DET ER HELT ÅBENBART, AT BRUGEN FORMINDSKER VARENS SALGSVÆRDI VÆSENTLIGT.

Varens stand, når du sender den tilbage:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
VIGTIGT! Varer som er taget i brug og fortrydes skal returneres indenfor 14 dage som nævnt ovenfor.

HVIS DU HAR KØBT VARER VIA WEBSHOPPEN HOS OS, HAR DU RET TIL AT FORTRYDE KØBET. DU KAN ENTEN NÆGTE MODTAGELSE AF VAREN (VAREN SENDES RETUR TIL MINIUNIVERSET UDEN OMKOSTNINGER FOR DIG SOM KUNDE) ELLER DU KAN GIVE FREMMØDE PÅ VORES LAGER I BRØNDBY OG DER RETURNERE VAREN OG DERVED FORTRYDE KØBET ELLER DU KAN RETURNERE VAREN TIL OS SENEST 30 DAGE EFTER, DU HAR MODTAGET DEN. RETURNERING ELLER FREMMØDE SKAL SKE TIL FØLGENDE ADRESSE:

Miniuniverset ApS
℅ Parcel Feeder
Midtager 29
2605 Brøndby
“FORTRYDELSESKØB / MINIUNIVERSET”
E-mail: info@miniuniverset.dk

BEMÆRK: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du:

1) har modtaget din vare

2) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

3) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

4) får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode (punkt 4 indsættes kun ved aftaler om regelmæssig levering af varer)

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Fortrydelsesformularen finder du medsendt din vare.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse, vil du altid få tilsendt en mail, når vi modtager varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse.
Returnering i forbindelse med fortrydelseskøb sker altid for din regning og risiko. D.v.s. at fragten retur til os betales af dig, og du har risikoen for pakken og at den er forsvarligt pakket ind, helt indtil den er os i hænde.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

5. REKLAMATIONSRET

På alle varer ydes der TO ÅRS REKLAMATIONSRET i.h.t. købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Sacokids inden for rimelig tid. Hvis der reklameres inden to måneder efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager som findes berettigede afholder Sacokids returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes al henvendelse rettet til:
Miniuniverset ApS
Borupvang 3
DK-2750 Ballerup
“REKLAMATION”

Tlf.: +45 40 96 31 20
E-mail.: info@miniuniverset.dk

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Har du sendt en vare ind til reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi modtager varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

6. FORBEHOLD

DER TAGES FORBEHOLD FOR TASTEFEJL, PRISÆNDRINGER, UDSOLGTE VARER SAMT FAKTORER UDEN FOR VORES KONTROL.